Laag Kajuitbed Bonny HS95

Laag Kajuitbed Bonny HS95

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Laag Kajuitbed Bonny HS95 blauw
 • Laag Kajuitbed Bonny HS95 fuchsia
 • Laag Kajuitbed Bonny HS95 roze
 • Laag Kajuitbed Bonny HS95 turquoise
 • Laag Kajuitbed Bonny HS95 zilver grijs
 • 30% aanbetalen
 • Montage mogelijk!
 • Bestellen op krediet
€ 699,00

Beschikbaarheid: 2 à 4 weken verzonden

€ 631,97

Prijs zoals geconfigureerd: € 631,97

De robuuste Bonny halfhoogslaper is uniek in zijn soort en heeft een zeer moderne look. Deze halfhoogslaper is beschikbaar in 6 frisse en levendige kleuren. Een ingebouwd uitschuifbaar bureau op metalen geleiders is in de halfhoogslaper verwerkt.


Afmeting:207B X 102H X 116D

Prijs zoals geconfigureerd: € 631,97

Details

De robuuste Bonny halfhoogslaper is uniek in zijn soort en heeft een zeer moderne look. Deze halfhoogslaper is beschikbaar in 6 frisse en levendige kleuren. Een ingebouwd uitschuifbaar bureau op metalen geleiders is in de halfhoogslaper verwerkt hierdoor spaart u plaats uit. Onderaan links bevindt zich een ruime kast met 2 deurtjes en rechts heeft u nog 3 lades. Middenin onder het bureau zijn 2 opbergvakken voorzien die kunnen dienen om speelgoed, vaak gebruikte dingen, een radio, … in op te bergen. De verhoogde zijden aan elke kant en de gemakkelijke trap aan de zijkant zorgen voor een veilig, solide en stoer bed, deze halfhoogslaper is perfect om tegen de muur te plaatsen. De trap vergemakkelijkt om in en uit het bed te kruipen en de verhoogde zijden zorgen ervoor dat uw kind niet uit zijn/haar bed kan vallen.

De Bonny reeks is volledig geproduceerd uit hoogwaardig beklede vezelplaat en massief MDF. De dikke kop- en voetzijden van deze halfhoogslaper zijn dikkant panelen van 36mm, afgewerkt met een zilverkleurige PVC stootlijst. De kastjes onder het bed bestaan uit vezelplaten van 15mm afgewerkt met een zilverkleurige rand. De gekleurde voorkant bestaat uit hoogwaardige massieve MDF panelen, gelakt met kindvriendelijke verf op waterbasis. Verder zijn de trapjes en uitvalbeveiliging gemaakt uit zilverkleurig gelakt metaal.

Deze halfhoogslaper is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het bed is voorzien van een gemakkelijke ladder aan het voeteinde. Verder is de halfhoogslaper voorzien van metalen verhoogde zijden, waardoor het kind niet uit de halfhoogslaper kan rollen tijdens de slaap of tijdens het spelen. Doordat een bed, kasten en een bureau inbegrepen zijn in deze halfhoogslaper bespaart u enorm veel plaats.

Deze halfhoogslaper wordt geleverd inclusief lattenbodem en is geschikt voor elke matras met standaardafmetingen (90 x 200cm). Voor een geschikte matras kunt u terecht op onze site bij 1 persoonsmatrassen

Instructies montage

Extra informatie

ArtikelnummerVI-bonny-hs95
MaterialSpaanderplaat met 2mm dikke band
Advised price€ 699,00

Verzending & Retours

 
Verzending
Wij leveren zoveel mogelijk met onze eigen vrachtwagens. Meestal met 2 chauffeurs die uw bestelde goederen, in samenspraak met u, afzetten op het door u gevraagde adres " achter de eerste deur". Hieronder kan u onze leveringskosten vinden, berekend volgens de totale verkoopprijs van uw bestelling.

Retour
Je hebt 15 dagen de tijd om artikels terug te sturen (via bpost), geteld vanaf de leveringsdatum. Om een volledige terugbetaling te bekomen , moeten de producten ongebruikt zijn en in originele niet geopende verpakking. 

Beoordeling

 • J'ai commandé la salle à manger design grise et blanche laquée VERONA. J'en ...

  Nathalie Van Vaerenbergh
 • Snelle verwerking, snelle levering en goed materiaal voor een schappelijke prijs zeer tevreden ...

  Annick Janssens
 • Heel mooie Tv kast. Correct met foto op de site.

  An arnou
 • Super goede communicatie, super vriendelijke mensen. Het is de 2de keer dat ik er meubels ...

  Jordy