lattenbodems

Sorteer op
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Toon
Sorteer op
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Toon

De keuze van de bodems bij uw bed is nagenoeg even belangrijk dan die van uw matras. Deze 2 elementen zijn onafscheidelijk om uw nachtrust een maximum aan confort en goed gevoel te geven.

Lattenbodems zorgen ervoor dat uw bed perfect verlucht wordt.

Belfurn biedt u lattenbodems aan in verschillende maten en mogelijkheden. Zo hebben we vaste lattenbodems, maar ook manueel of electrisch verstelbare lattenbodems.

Verstelbare lattenbodems waar bij u het hoofd en het voetgedeelte in de hoogte kunt verstellen voor een hoger confort in alle omstandigheden. Hierbij hebt u soms ook accessoires nodig die wij u uiteraard ook aanbieden.

Belfurn garandeert u steeds de beste prijs/kwaliteitsverhouding.


Vaste Lattenbodems

Hebt u een lattenbodem nodig? Ontdek onze gamma van vaste en verstelbare lattenbodems, steeds aan de beste prijzen. Snelle levering gegarandeert.

Manueel verstelbare lattenbodems

Al onze lattenbodems zijn ook in "manueel verstelbaar" verkrijgbaar. Dit is pracktisch indien u bijv. constant met uw bovenlichaam of uw voetgedeelte iets schuin omhoog wil slapen omwille van maagklachten of opgezwollen benen. Indien u echter vlak slaapt , maar geregeld uw lattenbodem wil verstellen , om te lezen of tv te kijken , is het eerder aangewezen een electrische lattenbodem te kiezen. U moet immers telkens uit uw bed stappen om uw lattenbodem terug vlak te verstellen . u kan dan terecht op onze pagina elecktrische lattenbodems.

Elektrische lattenbodems

Wij heten u welkom op onze pagina electrische lattenbodems. Wij bieden u een select uitgekozen gamma aan , steeds aan de beste prijzen.