ROLCONTAINER

ROLCONTAINER

 • 30% aanbetalen
 • Montage mogelijk!
 • Bestellen op krediet
€ 239,00
€ 199,00

Beschikbaarheid:
2 à 4 weken verzonden

Details

Wil uw dochter/zoon veel plaats bij hun bureau om boeken en bladen en allerlei dingen netjes weg te steken, dan is het ladenblok van Lara de ideale oplossing hiervoor. Dit ladenblok past perfect bij het Lara bureau. Dit ladenblok is wit en gemaakt van MDF wat ervoor zorgt dat het dus erg stevig is. Dit ladenblok is optioneel dus u bent niet verplicht om dit te kopen als u het Lara bureau koopt. De laden van dit systeem gaan vanzelf heel voorzichtig dicht, dit is dankzij het soft close systeem. Op die manier kan uw dochter zich geen pijn doen en is het bijna onmogelijk om met een vinger tussen de deur te zitten aangezien de lades traag dichtgaan en niet plots dichtvallen. Dit ladenblok is 40 cm breed, 60 cm diep en 65 cm hoog. De lades van dit ladenblok zijn volledig greeploos door een uitgefreesd profiel bovenaan. Aan de beide zijkanten is dit ladenblok versierd met een uitgefreesd lijntje.


Structuur: 100% MDF
Kleur: effen wit gelakt
Afmetingen: B. 40 cm, H. 65 cm, D. 60cm
Montage: Zelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Garantie: 2 jaar

Extra informatie

ArtikelnummerCO_46364-1
Gewicht0.0000
Advised price€ 239,00

Verzending & Retours

 
Verzending
Wij leveren zoveel mogelijk met onze eigen vrachtwagens. Meestal met 2 chauffeurs die uw bestelde goederen, in samenspraak met u, afzetten op het door u gevraagde adres " achter de eerste deur". Hieronder kan u onze leveringskosten vinden volgens prijs.. 

Retour
Je hebt 15 dagen de tijd om artikels terug te sturen (via bpost), geteld vanaf de leveringsdatum. Om een volledige terugbetaling te bekomen , moeten de producten ongebruikt zijn en in originele niet geopende verpakking. 

Beoordeling

 • Goed product, snel geleverd, vragen naderhand direct beantwoord en dus goed bereikbaar.

  Henk-Jan
 • Na zeer prettig mailcontact met Hr. Dierckx, heb ik online dressoir 'John' gekocht. Ondanks ...

  Riëtte
 • Mooie duidelijke website, zeer tevreden van de geleverde meubelen, goede service en vriendelijke ...

  Christine
 • Het verkoop verliep vlotjes en kreeg veel advies van Mr. Dierckx. Alle afspraken werden ...

  Annie Mertens