Verzending & Ophaling

Afhaling

Al onze producten kunnen steeds afgehaald worden in ons afhaalmagazijn volgens afspraak . Wij laten u per sms of mail weten van zodra deze ter beschikking zijn. U krijgt een korting van 5% op het globale bedrag van uw bestelling in geval van afhaling in ons magazijn. Afhaling is enkel mogelijk volgens afspraak. Gelieve ons hiervoor te contacteren, klik hier.

Afhaalmagazijn:
Pedro Colomalaan 10 E , 2880 Bornem.

Onze standaardlevering

De producten die worden verkocht op Belfurn bestaan uit een standaard levering op het gelijkvloers achter de eerste deur. Wij zullen u steeds een kwalitatieve, efficiënte en snelle levering aanbieden. Onze transportpartners zijn DPD, Fedex (TNT) Bpost , Post Nl en Mondial relay. Belfurn verbindt zich ertoe de transporteur te kiezen die het beste past bij uw levering in functie van het (gewicht, breekbaarheid, volume,…) om ervoor te zorgen dat de levering in optimale omstandigheden gebeurt. Door de aard van onze artikelen en de kwaliteit van de levering te optimaliseren leveren we eveneens met onze eigen busjes. Hiervoor maken we eveneens voorafgaandelijk, en minstens 2 dagen op voorhand een afspraak met u. We delen u dan ook een tijdsbestek mee. We stellen het dan erg op prijs als u de nodige voorzieningen zou treffen om de levering vlot te laten verlopen. Hiermee bedoelen we parkeerplaats zo dicht mogelijk bij de afleverplaats en uw aanwezigheid. Indien je op een verdieping woont vragen we je vriendelijk naar beneden te komen. De standaard gratis levering geschiedt in principe op het gelijkvloers achter de eerste deur maar de chauffeur is wel bereid om een handje toe te steken als de omstandigheden het toelaten en de doorgangen en lift vrij en breed genoeg zijn. Vanaf een aankoop van meer dan 100€ leveren we GRATIS.

Bezorging naar het buitenland

Wil je een bestelling laten bezorgen buiten Nederland of België? Dat kan! Neem contact met ons op, klik hier. Laat ons weten op welk adres in de wereld je een bestelling wilt laten bezorgen. Wij nemen dan contact met je op met de exacte transportkosten naar deze locatie.

Delivery outside of the Netherlands or Belgium

Would you like to have our products delivered to a country outside of the Netherlands or Belgum, that's possible! We are able to ship to all countries. Please contact us, click here and send us your request, including the exact amount + products and the preferred shipping address. We will give you an estimated price a.s.a.p. We also have experience with shipping overseas.

To Top